0 image/svg+xml

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sep 12, 2015
0 Yorumlar

Malzeme, Ölçü, Renk

Halının hangi malzemeden yapıldığı, özellikle de evde çocuk veya evcil hayvanlar olması durumunda önemlidir. Örneğin, bazı halılar kolay yıpranır veya toz tutar, bu nedenle daha dayanıklı ve kolay temizlenebilen malzemeler tercih edilebilir. Ölçüler: Halının evinizdeki alana uygun olması önemlidir. Ölçülerini önceden ölçüp alışveriş yaparken dikkat etmelisiniz.

Halının evinizdeki mobilya ve dekorasyona uygun olması önemlidir. Özellikle de evde sık kullanılan odalarda, halının renk ve desenlerinin uzun vadede hoş görüneceği düşünülerek seçim yapılmalıdır.


Fiyat

Halılar farklı fiyat aralıklarına sahip olabilir. Özel tasarım ve malzeme seçenekleri daha pahalı olabilirken, daha uygun fiyatlı seçenekler de mevcuttur. Önceden bir bütçe belirleyip, ihtiyaçlarınıza uygun bir halı seçimi yapmaya çalışın.

Halı

Halı'da nakış gerek.

Marka

Halıların kalitesi, markasına göre değişebilir. Marka seçiminde, öncelikle daha önce kullandığınız ve memnun kaldığınız markaları tercih edebilir veya seçiminizi ürün yorumları ve müşteri geri bildirimlerine göre yapabilirsiniz.

Lakin Marka 'nın herşey demek olmadığını da unutmamak gerekir..

İlgili Ürünler
Yorumlar: 0
Yorum Yaz

Yorum yok

Destek Hattı